Zoetebredero Voeding&zo

29-07-2019
0 reacties

In en om Grenspark Groot Saeftinghe bruist het van de bedrijvigheid. Lokale ondernemers bieden een breed gamma van streekproducten aan. Wees gerust, er valt een hoop te zien, proeven en beleven!

Kijk hieronder welke streekproducten er allemaal zijn en klik op de kaart om te zien waar je ze kunt vinden.

Ken je een streekproduct uit de grensstreek dat ontbreekt in ons lijstje? Laat het dan snel weten! Ben je zelf een ondernemer in het gebied of maak je een product dat er zeker bij hoort? Word dan lid van de groep 'Ondernemers/streekproducten'. Klik hier om je aan te melden!

Doe jij al mee?

Ben of voel jij je betrokken bij Grenspark Groot Saeftinghe en heb je nog geen account? Registreer je via onderstaande button en denk, praat en doe mee!

Ik wil mij registreren

Ik wil inloggen

 

 

 

 

Zoetebredero voeding&zo het feel good winkeltje in de wijde omgeving van Hulst , en het Groot Grenspark. Prachtige unieke artikelen zoals geschenken :keramiek, en juwelen gemaakt door plaatselijke kunstenaars want Graauw waar mijn winkeltje is gelegen is een kunstenaarsdorpje.

Zoetebredero voeding&zo

Het feel good winkeltje uit het Grenspark Groot Saeftinghe,voor de locals maar zeker ook voor de bezoekers en de recreanten, de fietsers of de wandelaars, de verdwaalden of de hongerigen,de nieuwschierigen of de gezonde,  iedereen is bij ons welkom.

Wij hebben een mooi aanbod van streek producten,ambachtelijke producten, ecologische en duurzame producten,Biologische producten, van  Kaas tot mosterd en van noten tot een biertje.

Gespecialiseerd in o.a fair trade koffie bonen die wij gratis voor u malen in onze oude koffiemolen een van de eerste electrische voor de handel.

Alsook in ambachtelijke chocoladezoenen, biologische biertjes en wijnen,noten, elke donderdag vers desem brood van De Buren uit Zuiddorpe (best bestellen)

En onze huisgemaakte producten zoals advocaat met biologische scharreleitjes,biologische rietsuiker, vanille uit Tahiti en 35% alcohol.

Onze siroop van de vlier zowel de bes als de bloesem, confituren en chutney met fruit en groenten uit eigen tuin of de regio?.

Specialiteit kweepeer,rozenbottel,  vijg  , frambozen en citrus vruchten .

En de goudsbloemzalf of calendulazalf  voor wondheling, genezing van schram wonden, kloven , winterhanden, zonnebrand en nog veel meer , eigenlijk hoort het in uw EHBO kistje.

Wij hebben keramiek en juwelen ook van plaatselijke kunstenaars, brocante spulletjes en curiosa, geurtjes en zeepjes om te geven of te krijgen,wierook,kaarsjes alles fair trade en goede kwaliteit .

Voedingsmiddelen zoals chocolade, kaas, roomboter, bacon, citroen, gember, eitjes,rijst, noten, azijn ,mosterd , enz....

Wij hebben ook verse honden en katten voeding van Darf of droge brokken van VOL.

Alles van Darf  is bij ons verkrijgbaar.

Pro bace ace kattenbakvulling 

Granen en zaden voor de tuin en je pluimvee, grazers, zoals geiten , schapen, paarden, 

Alles van Bioron is bij ons verkrijgbaar.

 

Aan huis leveren is zeker mogelijk  en binnen 10km gratis.

Voor meer informatie over de Zoetebredero, kijk hier.
of op faceboek zoetebrederovoedingenzo
Buurderij The Musketeers en Graauw

Elke week on line je verse waren bestellen en ophalen op woensdag te Sint Gillis Waas van 17-18u30 of in Graauw op donderdag tijdens de openingsuren van zoetebredero.

 

Voor meer informatie over de Buurderij, kijk hier.

https://boerenenburen.be/nl/assemblies/13203

https://www.facebook.com/Buurderij-The-Musketeers-SGW-104877221470560


De Zoetebredero Voeding&Zo
Oude kaai 8
4569 AB Graauw
gerdaleys@zeelandnet.nl
0032 - (0)479526384

http://zoetebredero.123website.be

www.boerenenburen.be

 

 

 

 

 

 


 

 

Afbeeldingen

Jan Rubbens in zijn eendje bij Zoetebredero

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

BEZOEK ONS VOOR MEER INFORMATIE IN DE INFOKEET!

Adres: Zoetenberm 6a, Beveren, België

Voor de actuele openingstijden, kijk hier.

 

Volg ons op social media

        

 

 

Cookie-instellingen