B&B Het Verborgen Geluk • Droom weg in luxe

03-08-2020
124 keer bekeken 0 reacties

Een twintigtal ondernemers in Grenspark Groot Saeftinghe hebben speciaal voor jou de cursus gastheer van de IVN gevolgd! Vier cursusdagen lang leerden ze natuur, landschap, cultuur en geschiedenis van hun eigen streek nog beter kennen. In het spoor van ervaren boswachters en natuurgidsen werden zij ondergedompeld in een zee van inspiratie en interessante wetenswaardigheden. Al die kennis staat nu tot jouw beschikking. Onze Gastheren ontvangen je graag om alles over de omgeving te vertellen!

Ben je zelf een van de Gastheren? Meld je dan hier aan voor de groep 'Gastheren', en blijf op de hoogte van de laatste relevante informatie! Wil je de informatie over jou als gastheer bijwerken, of ben je nog geen gastheer maar wil je dat wel graag worden? Meld je hier aan!

Doe jij al mee?

Ben of voel jij je betrokken bij Grenspark Groot Saeftinghe en heb je nog geen account? Registreer je via onderstaande button en denk, praat en doe mee!

Ik wil mij registreren

Ik wil inloggen

 

 

 

 

Het Verborgen Geluk is een luxe boutique B&B, rustig gelegen in Emmadorp met 6 luxe kamers & 2 suites.

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Wanneer je boekt om te overnachten, dan kies je voor extra ruimte, extra gastvrijheid en extra service. Chique en landelijk ingericht met oog voor detail, waarbij wij net een stapje harder lopen om je in de watten te leggen. Meer verklappen we niet. Het Verborgen Geluk moet je zelf ervaren.

Gegevens
Koninginnestraat 1A
4568 PT Emmadorp
droomweg@bbhetverborgengeluk.nl
www.bbhetverborgengeluk.nl

 

Afbeeldingen

Gastheer

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...

BEZOEK ONS VOOR MEER INFORMATIE IN DE INFOKEET!

Adres: Zoetenberm 6a, Beveren, België

Voor de actuele openingstijden, kijk hier.

 

Volg ons op social media

        

 

 

Cookie-instellingen