PolderMAS

19-08-2019
201 keer bekeken 0 reacties

Een twintigtal ondernemers in Grenspark Groot Saeftinghe hebben speciaal voor jou de cursus gastheer van de IVN gevolgd! Vier cursusdagen lang leerden ze natuur, landschap, cultuur en geschiedenis van hun eigen streek nog beter kennen. In het spoor van ervaren boswachters en natuurgidsen werden zij ondergedompeld in een zee van inspiratie en interessante wetenswaardigheden. Al die kennis staat nu tot jouw beschikking. Onze Gastheren ontvangen je graag om alles over de omgeving te vertellen!

Ben je zelf een van de Gastheren? Meld je dan hier aan voor de groep 'Gastheren', en blijf op de hoogte van de laatste relevante informatie! Wil je de informatie over jou als gastheer bijwerken, of ben je nog geen gastheer maar wil je dat wel graag worden? Meld je hier aan!

Doe jij al mee?

Ben of voel jij je betrokken bij Grenspark Groot Saeftinghe en heb je nog geen account? Registreer je via onderstaande button en denk, praat en doe mee!

Ik wil mij registreren

Ik wil inloggen

 

 

 

 

Metropool Antwerpen heeft zijn Museum Aan de Stroom (MAS), het Grenspark heeft zijn PolderMAS. Het grote verschil is dat je de collectie vrij mag aanraken. Achter elk voorwerp dat je in dit rariteitenkabinet aantreft, zit een streekverhaal

Elke zondag ben je van harte welkom!

Snuister door de historische polderschatten en als iets je aandacht trekt, wordt er uitgebreid verteld,met een streekbiertje erbij, wat er zo bijzonder aan is.

Voor een groot deel zijn het gebruiksvoorwerpen, die dan wel eeuwenoud zijn. Het gaat van vlaggen, kaarten, ornamenten tot de lepel waarmee een Spaanse hertog zijn soep at. Het hangt, ligt of staat er allemaal even trots. De eigenaar groef het merendeel van die schatten zelf op, want hij is archeoloog.

Meer info vindt je op www.facebook.com/poldermas.

Afbeeldingen

Gastheer

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...

BEZOEK ONS VOOR MEER INFORMATIE IN DE INFOKEET!

Adres: Zoetenberm 6a, Beveren, België

Voor de actuele openingstijden, kijk hier.

 

Volg ons op social media

        

 

 

Cookie-instellingen