Maak een ritje met de Zonnetrein

Welkom in Grenspark Groot Saeftinghe! Ervaar Grenspark Groot Saeftinghe, met zicht op de Westerschelde en de haven. Waai uit op de grens van land en water. Waar landbouwers de volle grond bewerken in harmonie met de natuur. Vol bijzondere vogels, zoals de kiekendief en tureluur.

Kom en beleef het zelf, die unieke combinatie van Landbouw, Natuur en Haven. Bezoek Grenspark Groot Saeftinghe en besef dat alles wat je ziet, ruikt en hoort gecultiveerd is. Man-made als het ware. En toch ook weer niet. Natuur en cultuur in een combinatie die enerzijds bevreemdend werkt, maar anderzijds zo vanzelfsprekend is, dat we rustig van een gemeenschappelijk DNA durven spreken. 'Het is zo gegroeid', zou je kunnen zeggen, en dat is nou precies wat het zo bijzonder maakt.

Op deze pagina geven wij je tips om jouw bezoek aan het Grenspark compleet te maken! Heb je zelf tips? Laat het ons dan zeker weten!

Een leuk dagje uit? Dat doe je met de Zonnetrein! Ga met jouw gezelschap op ontdekkingstocht door Grenspark Groot Saeftinghe en proef de streekproducten van lokale ondernemers. Door de eindeloze mogelijkheden is de Zonnetrein er voor iedereen, voor jong en oud.

Stippel zelf een leuke route uit en kies de stopplaatsen die passen bij jouw gezelschap. Onderweg geniet je natuurlijk van een kop koffie, bourgondische lunch of heerlijk diner. Vind je kiezen lastig? Boek dan een van onze arrangementen óf huur de Zonnetrein voor een andere activiteit. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Meer informatie:
www.zonnetrein-grootsaeftinghe.e
info@zonnetrein-grootsaeftinghe.nl
+31(0)615460142

Afbeeldingen

Twitter

0  reacties

BEZOEK ONS VOOR MEER INFORMATIE IN DE INFOKEET!

Adres: Zoetenberm 6a, Beveren, België

Voor de actuele openingstijden, kijk hier.

 

Volg ons op social media

        

 

 

Cookie-instellingen