Ga op pad met een Grensparkgids

Welkom in Grenspark Groot Saeftinghe! Ervaar Grenspark Groot Saeftinghe, met zicht op de Westerschelde en de haven. Waai uit op de grens van land en water. Waar landbouwers de volle grond bewerken in harmonie met de natuur. Vol bijzondere vogels, zoals de kiekendief en tureluur.

Kom en beleef het zelf, die unieke combinatie van Landbouw, Natuur en Haven. Bezoek Grenspark Groot Saeftinghe en besef dat alles wat je ziet, ruikt en hoort gecultiveerd is. Man-made als het ware. En toch ook weer niet. Natuur en cultuur in een combinatie die enerzijds bevreemdend werkt, maar anderzijds zo vanzelfsprekend is, dat we rustig van een gemeenschappelijk DNA durven spreken. 'Het is zo gegroeid', zou je kunnen zeggen, en dat is nou precies wat het zo bijzonder maakt.

Op deze pagina geven wij je tips om jouw bezoek aan het Grenspark compleet te maken! Heb je zelf tips? Laat het ons dan zeker weten!

Onze Grenspark Gidsen nemen je mee het Grenspark in en vertellen je alles wat je weten wil over de drie-eenheid natuur, landbouw en haven! 

Er is zowel een gratis, als een betaald aanbod op maat. Voor het gratis aanbod kun je met regelmaat, meestal elke tweede zondag van de maand, in het Grenspark terecht. Onze ijverige Grenspark Gidsen gaan graag net dat stapje verder om je te betrekken bij Grenspark Groot Saeftinghe! Benieuwd!? Bekijk het actuele aanbod in de kalender. Aanmelden via E-mail of in de kalender.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden en meer informatie? 
Kijk dan hier!

Fotografie: Dominique Thielens

Afbeeldingen

Twitter

0  reacties

BEZOEK ONS VOOR MEER INFORMATIE IN DE INFOKEET!

Adres: Zoetenberm 6a, Beveren, België

Voor de actuele openingstijden, kijk hier.

 

Volg ons op social media

        

 

 

Cookie-instellingen